Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σειρά της… Λάρισας ήταν να περάσει στιγμές… σκοταδισμού καθώς μερικές δεκάδες ανθρώπων, ένθερμων χριστιανών και ρασοφόρων, συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο όπου έχει προγραμματιστεί για σήμερα η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «Κι εγώ υπάλληλος είμαι».
Από χθες, καλόγριες έκαναν… σαματά μέσα σε εκκλησία, προειδοποιώντας για την σημερινή παράσταση και καλώντας πιστούς να συγκεντρωθούν για να μην επιτρέψουν την πραγματοποίησή τους.
Εξω από τον χώρο βρέθηκαν μερικές δεκάδες ανθρώπων που κρατώντας ελληνικές σημαίες και χριστιανικές εικόνες, τραγουδώντας ψαλμωδίες και τον εθνικό ύμνο. Στο σημείο βείσκεται και η αστυνομία καθώς μετά τα όσα έγιναν και σε άλλες πόλεις της περιοδείας του Ζαραλίκου, η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη.
Η αντιδράσεις έχουν να κάνουν με την αφίσα της παράστασης, που εικονίζει τον Ζαραλίκο με αγκάθινο στεφάνι και κόκκινο χιτώνα που παραπέμπει στην εικόνα του Εσταυρωμένου, ενώ στα χέρια του κρατάει χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
25η Μαρτίου: Μαζική έξοδος για το… 4ημερο – Πάνω από 36.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια της Ελευσίνας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.