search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 10:04
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Υπάλληλος φέρεται να υπεξαίρεσε 400.000 ευρώ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

24.03.2025 11:46
perifereia-ioniwn-niswn

Περίπου 400.000 ευρώ φέρεται να υπεξαίρεσε υπάλληλος στην Κέρκυρα, από τα ταμεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σύμφωνα με το corfutvnews, το θέμα συζητήθηκε στο Περιφερειακό συμβούλιο και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Σάββας Κουλούρης, οι μεταφορές αυτές γίνονταν μεθοδικά και φαίνεται να είχαν στόχο την απόκρυψη της τελικής κατάληξης των χρημάτων.

Παρότι οι λογαριασμοί εμφανίζονται να ανήκουν σε υπαλλήλους της Περιφέρειας, οι ίδιοι, όπως όλα δείχνουν, δεν είχαν καμία εμπλοκή ή γνώση.

Οι έλεγχοι που βρίσκονται σε εξέλιξη, με την υποστήριξη εισαγγελικών εντολών, θα αποκαλύψουν αν υπάρχουν περαιτέρω εμπλεκόμενοι ή αν επρόκειτο για έναν σύνθετο μηχανισμό που λειτούργησε αποκλειστικά από τον υπάλληλο του Ταμείου.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Ανήλικος γρονθοκόπησε αστυνομικό στο πρόσωπο – Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα

Έως και τις 7/4 οι αιτήσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια, Εκκλησιαστικά και Πειραματικά Σχολεία

Γλυφάδα: Γόνοι «καλών οικογενειών» διακινούσαν ναρκωτικά κρυμμένα σε συσκευασίες χυμών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 10:03