ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 23:05
MENU CLOSE

Στην Ουάσινγκτον ο Ουκρανός πρωθυπουργός για τις διαπραγματεύσεις για τα ορυκτά

18.04.2025 14:06

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ντένις Σμίχαλ θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα για διαπραγματεύσεις αναφορικά με μια συμφωνία για την πρόσβαση των ΗΠΑ σε ουκρανικά ορυκτά στρατηγικής σημασίας, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε σήμερα η ουκρανική κυβέρνηση.

Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν νέο γύρο διαπραγματεύσεων για μια συμφωνία για τα ορυκτά στις 24 Απριλίου, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών της Ουκρανίας στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της χώρας.

«Προσπαθούμε να επιλύσουμε πολλά τεχνικά ζητήματα διαδικτυακά και εγγράφως για να τα περιορίσουμε στα πιο ευαίσθητα ζητήματα που θα απαιτήσουν πολιτική απόφαση», δήλωσε ο Τάρας Κάτσκα αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν η ουκρανική και η αμερικανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Guardian: Ο Γολγοθάς των Παλαιστινίων Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ – Υπό καθεστώς βίας το Πάσχα, οι περιορισμοί των Ισραηλινών

Ιταλία: Σφοδρή κακοκαιρία «σφυροκοπά» περιοχές στον Βορρά – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από πλημμύρες (Video)

Η Κολομβία τερματίζει την κατάπαυση του πυρός με φράξια διαφωνούντων των FARC

ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 23:00
Exit mobile version