Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας, όπου άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου που βρίσκεται στην πλατεία Κάνιγγος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα, το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και σχετικό σημείωμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι άνδρας τσεχικής καταγωγής και ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 10ου ορόφου, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ – «Καρφώθηκε» σε στάση αστικών λεωφορείων
Φαράγγι Σαμαριάς: «Είχα φύλακα-άγγελο», λέει ο 28χρονος τουρίστας – Το «ευχαριστώ» στους διασώστες
Νάξος: Βασανιστικός θάνατος για φώκια Monachus monachus – Πνίγηκε μπλεγμένη σε πετονιές
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.