search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 12:44
MENU CLOSE

FIBA Europe Cup: ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο 84-82 – «Έπεσε μαχόμενος» ο δικέφαλος – Δεν έφτασε η νίκη, έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες

23.04.2025 22:35
paok-23423

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την υπέρβαση, «φλέρταρε» με το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας του, μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1991 και το Κόρατς το 1994, αλλά «λύγισε» στο φινάλε, αδυνατώντας να καλύψει τη εις βάρος του διαφορά των 7 πόντων από τον πρώτο τελικό του Fiba Europe Cup επί ισπανικού εδάφους.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 84-82 τη Μπιλμπάο στο κλειστό της Πυλαίας, στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης και ανέβηκαν στο… δεύτερο σκαλί του βάθρου, με την ισπανική ομάδα να κατακτά το πρώτο τρόπαιο Europe Cup της Ιστορίας της.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 39-49, 63-61, 84-82

Διαβάστε επίσης:

Εuroleague: Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final 4 για τον Παναθηναϊκό – Υπέταξε την Εφές μέσα στο ΟΑΚΑ με 87-83

Παναθηναϊκός: Ο Σλούκας έγραψε ιστορία στη Euroleague – Ξεπέρασε τους 4.000 πόντους στη διοργάνωση

Κέντρικ Ναν: Αποθέωση στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον MVP (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 12:43