search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 02:50
MENU CLOSE

Κρήτη: Νεκρός 43χρονος τουρίστας στη Χερσόνησο – Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του σε ξενοδοχείο

25.04.2025 10:01
ekab new

Την τελευταία του πνοή, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κρήτη, άφησε ένας 43χρονος τουρίστας σε ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/4), όταν ένας 43χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου που έμενε στη Χερσόνησο.

Ο 43χρονος, που κατάγεται από τη Λιθουανία, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Κρήτη όπου και απολάμβανε τις διακοπές του.

Σύμφωνα με το cretapost, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να επιχειρούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κατά την πρώτη αυτοψία διαπίστωσε πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Kρήτη: Σοβαρές καταστροφές από χαλάζι και βροχές σε χωριά

Πάτρα: Προσπάθεια αποσωλήνωσης του 3χρονου αγοριού από την Κεφαλονιά

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο στη Σταυρούπολη – Απείλησαν τον υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξαν χρήματα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 00:48