search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 02:29
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ο Vector βρήκε «καβάτζα» με 1,6 κιλά κοκαΐνης – Μία σύλληψη

26.04.2025 13:08
PERIPOLIK NEW

Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ένας αλλοδαπός για διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών. Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector».

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο άνδρας χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 636 γραμμαρίων και 38 μικροδέματα (φιξάκια) με κοκαΐνη, έτοιμα για διακίνηση. Συνολικά κατασχέθηκαν 66 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 675,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, που βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Νεάπολη: Χειροπέδες σε 44χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης

Πρωτομαγιά: Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε όλες τις κατηγορίες πλοίων – Απεργεί η ΠΝΟ

Πάτρα: Διαδήλωση στο λιμάνι για τον θάνατο της 47χρονης ναυτεργάτριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 01:02