search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 23:25
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις σε ένα βράδυ από την αστυνομία – 11 οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα, δύο μεθυσμένοι

27.04.2025 12:20
peripoliko_0109_1920-1080_new

Έντεκα άτομα που οδηγούσαν χωρίς άδεια καθώς και δύο που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης συνελήφθησαν το περασμένο 24ωρο στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργούν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές οι έλεγχοι που αποσκοπούν στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Απόπειρα αυτοκτονίας στις ράγες του Μετρό – Κλειστοί οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής»

Αρκαδία: Αποκαλυπτικό video από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Λεβίδι

Σεισμός τώρα στη Μήλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 23:25