search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 03:20
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη για τη δίκη του revenge porn: «Περίμενα πολύ καιρό αυτήν τη μέρα»

28.04.2025 11:42
touni-dikastirio

Στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εμφανίσθηκε η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, καθώς ξεκινά η δίκη για το revenge porn.

Όπως ανέφερε: «Eίμαι συναισθηματικά φορτισμένη παιδιά. Περιμένω πάρα πολύ καιρό τη συγκεκριμένη ημέρα. Δεν έχω να πω κάτι. Περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη. Θα μιλήσουμε μετά τη δίκη. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Έχει κρατήσει χρόνια αυτό και ελπίζω να λήξει σύντομα και έτσι όπως πρέπει».

Η Ιωάννα Τούνη απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κι αν τη στηρίζει ακόμα μετά τον χωρισμό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημείωσε: «Η Ιωάννα Τούνη είναι μια γυναίκα η οποία στη ζωή της έχει μάθει μόνο να δουλεύει και να εργάζεται με αξιοπρέπεια και ήθος. Αμαύρωσε αυτή την εικόνα της ένας άνθρωπος με τον οποίο συναινετικά συνευρέθησαν τον Ιούλιο του 2017 και αυτός δυστυχώς μαζί με έναν φίλο του βιντεοσκόπησαν τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης και έβγαλαν και φωτογραφίες την κυρία Τούνη. Τις κυκλοφόρησαν και τις διέρρευσαν και αυτό είχε τεράστιο ηθικό αντίκτυπο στην κυρία Τούνη. Η λύτρωση θα είναι όταν θα καταδικαστούν αυτοί οι δύο άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης

ΕΣΑμεΑ: Χωρίς ηλικιακό όριο το επίδομα των 250 ευρώ στους ηλικιωμένους με αναπηρία

Κέρκυρα: Φωτιά σε αποθήκη σπιτιού – Η πυροσβεστική πρόλαβε τις φλόγες πριν επεκταθούν (video)

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονη καταδικασμένη για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία που κυκλοφορούσε ελεύθερη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 03:18