Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αξεσουάρ και gadget αυτοκινήτου, μια τεράστια αγορά που περικλείει αρκετές κατηγορίες: Υπάρχουν πολλά που αφορούν την απόδοση άλλα που βελτιώνουν τη εμφάνιση, ενώ μεγάλου μεγέθους κατηγορία, είναι και τα χρηστικά.
Απλά, σύνθετα, εξειδικευμένα, προσιτά, ακριβά, original ή από τρίτους, ότι και αν ζητήσει κανείς, υπάρχει προσφορά και ισχύει απόλυτα το «απ ‘όλα έχει ο μπαχτσές».
Σε ότι αφορά σε αυτό που παίρνει ως αντάλλαγμα ο εκάστοτε αγοραστής, ισχύει μια άλλη έκφραση, αυτή που λέει «περί ορέξεως»… θες να βάλεις μαύρο κατράμι φιλμ στα τζάμια; Το νόμιμο ή όχι δεν το κρίνουμε, είναι δική σου υπόθεση. Θες να βάλεις αεροτομή μεγέθους ικανού για να φιλοξενήσει γήπεδο 5Χ5; Με γεια σου!
Θες να έχεις βάση κινητού, ανεμιστήρα, πτυσσόμενο ξύλο κοπής λαχανικών και σιδερώστρα στο εσωτερικό; Δεν κρίνουμε. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις κάτι εισπράττεις ως αντάλλαγμα, ουσιαστικό ή απλά στο τομέα της αισθητικής και στην αισθητική, τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά.
Το συγκεκριμένο αξεσουάρ όμως δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Είναι τόσο άχρηστο και χαζό που φτιάχνει μια δική του κατηγορία. Πρόκειται για ένα αυτοκόλλητο που τοποθετείται στην οροφή του αυτοκινήτου και προσδίδει look «ηλιοροφής». Look. Όχι ηλιοροφή.
Διαβάστε περισσότερα στο autotypos.gr
Διαβάστε επίσης:
100 χρόνια φωτίζοντας το μέλλον – Η CITROËN στην πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης
Γκαρσονιέρα ή parking; Έχουν ξεφύγει οι τιμές για αγορά και ενοικίαση θέσης
Ο Τραμπ… «πατάει φρένο» στους δασμούς για τα αυτοκίνητα – Οι κινήσεις για να μειωθεί ο αντίκτυπος
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.