Κερατσίνι: «Είχα κατέβει στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά» λέει ο αδελφός του Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος
Η εξέλιξη στην υπόθεση του 43χρονου Σπύρου Σέββου, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 28 Απριλίου στο Κερατσίνι και βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη της πολυκατοικίας του ερευνάται ενδελεχώς από τις αρχές.
«Σας αγαπώ, συγνώμη για όλα», έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του.
Ερωτήματα και αντιφάσεις προκύπτουν για το πού ήταν ο 43χρονος όλες αυτές τις ημέρες, καθώς ο αδερφός του που ζούσε στο Περιστέρι αν και πήγε χθες στο υπόγειο του σπιτιού του 43χρονου στο Κερατσίνι, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.
Τι είπε ο αδελφός του
«Εγώ τη Δευτέρα που ψάχναμε τον αδερφό μου κατέβηκα στις αποθήκες κάτω. Επειδή έκανε κρύο όλες αυτές τις ημέρες λέω, “λες να έχει πάει εκεί πέρα ο αδερφός μου και να κάθεται, να μην κρυώνει έξω”. Αλλά επειδή ρώτησα, μου είπαν ότι δεν έχει κλειδιά να μπει μέσα σε κάποια αποθήκη. Τα είχαν πάνω μού είπαν τα κλειδιά και δεν κοίταξα καθόλου μέσα στις αποθήκες», είπε στο MEGA.
«Άμα ήταν εκεί από Δευτέρα ίσως τον είχα βρει, δεν ξέρω. Εγώ κοίταξα στους διαδρόμους έξω από τις αποθήκες. Κοιτούσα προς τα μέσα, με το κινητό με τον φακό μήπως είναι πιο μέσα στα σκοτάδια. Δεν είναι κοινόχρηστη, είναι της κάθε οικογένειας» η κάθε αποθήκη, συμπλήρωσε.
Α. Ντούγκας (δικηγ. οικογένειας 43χρονου): «Δεν είχε δάνειο στο όνομά του ο Σπύρος, ακόμα ψάχνουμε τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία»
Ι. Κωνσταντινίδου (ψυχοθεραπεύτρια) για τον θάνατο του 43χρονου στο Κερατσίνι: «Σίγουρα το σκεφτόταν εδώ και καιρό, θεωρώ ότι δεν ήταν παρορμητική απόφαση»
Διαβάστε επίσης:
Σερβία: Διαδηλώσεις φοιτητών και εργαζομένων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας