search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 12:17
MENU CLOSE

HotelBrain: Μίσθωση του AkronSeascapeResort στην Κέρκυρα για περαιτέρω ανάπτυξη στο Ιόνιο

06.05.2025 08:53
hotel akron

Τη μίσθωση του Akron Seascape Resort στην Κέρκυρα, πρώην Brown, ανακοίνωσε η HotelBrain, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην τουριστική αγορά του Ιονίου.

Tο Akron Seascape Resort, με 70 δωμάτια και σουίτες, προσφέρει στους επισκέπτες του μια ολοκληρωμένη all-inclusive εμπειρία διακοπών για οικογένειες και ζευγάρια, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά της Κέρκυρας με σύγχρονες ανέσεις. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια, έξι πισίνες, γυμναστήριο, spa, παιδική χαρά και γήπεδο ποδοσφαίρου, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Σιδάρι της Κέρκυρας, ακριβώς πάνω από την παραλία Canal d’Amour, προσφέροντας μοναδική θέα και άμεση πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά και τους εντυπωσιακούς βράχους της περιοχής.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο της HotelBrain, η οποία συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της, το οποίο αριθμεί πλέον 105 ξενοδοχεία σε 38 προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η συνολική δυναμικότητα των υπό διαχείριση καταλυμάτων ανέρχεται σε 8.170 δωμάτια, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και εδραίωση της εταιρείας στον ελληνικό τουριστικό χάρτη. Για το 2025, η HotelBrain προγραμματίζει την υπογραφή συμφωνιών για οκτώ νέα ξενοδοχεία, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για περαιτέρω επεκτάσεις, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της σε εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς.

Στην Κέρκυρα, το Akron Seascape Resort είναι το τρίτο ξενοδοχείο που εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της HotelBrain, μετά το Ariti Grand Hotel και το Mr & Mrs White Corfu Hotel. Ο Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HotelBrain, δήλωσε ότι η νέα συμφωνία αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για την επέκταση και εδραίωση της εταιρείας στο Ιόνιο, με την Κέρκυρα να παραμένει ένας προορισμός με ισχυρή τουριστική δυναμική και εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης

Πώς διαμορφώνεται ο κλάδος των υποδομών μετά την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον Όμιλο AKTOR

Εικαστική παρουσία της Γιώτας Βοργία στο Βαρούλκο με θαλασσινές αντιφάσεις στον Πειραιά

Οι τρεις προκλήσεις για την ΕΥΔΑΠ – Χρέη, καθυστερήσεις αποφάσεων και απειλή λειψυδρίας διαμορφώνουν το σκηνικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 12:16