ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 20:42
MENU CLOSE

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναγκαστική προσγείωση μετά από επεισόδιο με 38χρονο επιβάτη σε πτήση από Εδιμβούργο

11.05.2025 11:31

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε χθες αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση από Εδιμβούργο για Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes.gr, ο επιβάτης επιτέθηκε λεκτικά σε μέλος του πληρώματος και σε συνεπιβάτη του, με αποτέλεσμα να προκληθεί περαιτέρω αναστάτωση στο αεροσκάφος.

Η τροπή που έλαβε ο διαπληκτισμός οδήγησε τον κυβερνήτη να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Με την άφιξη του αεροσκάφους στον αερολιμένα, ανέμεναν οι αστυνομικές αρχές του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, οι οποίες προχώρησαν και στην άμεση σύλληψη του 38χρονου επιβάτη από την Κύπρο.

Ο 38χρονος κατηγορείται για διασάλευση της τάξης και απείθεια σε εντολές του πληρώματος.

Διαβάστε επίσης:

Εργατικό ατύχημα στη Ρόδο: 28χρονος καταπλακώθηκε από χώματα σε έργο ύδρευσης

Αντιπυρική περίοδος: 82 εναέρια μέσα, drones και πάνω από 3.500 πυροσβέστες, στην Αττική, η μάχη των φετινών πυρκαγιών

Γιορτή της μητέρας: «Το χαμόγελό της και το σ’ αγαπώ που θα μου πει είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου»

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 20:34
Exit mobile version