ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 00:00
MENU CLOSE

Κως: Διπλό βιασμό από τον ίδιο δράστη καταγγέλλει κοπέλα από την Ολλανδία

13.05.2025 13:01

Μια 21χρονη κοπέλα από την Ολλανδία κατήγγειλε ότι βιάστηκε δύο φορές από τον ίδιο άντρα σε παραλία της Κω.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ένας 20χρονος από τη Συρία, εκμεταλλευόμενος τη φιλική συμπάθειά της προς το πρόσωπο του, την εξανάγκασε σε συνουσία δύο φορές, παρά τη θέλησή της.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και περίπου στις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (10 Μαΐου) τον εντόπισαν στην πόλη της Κω και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 20χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για την 21χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Νεκρός 40χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

«Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης»: Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος, εκ των αρχηγικών στελεχών

Παγκράτι: Ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Απείλησαν τον υπάλληλο με μαχαίρια, τον περιέλουσαν με άγνωστο υγρό

ΤΡΙΤΗ 29.07.2025 23:58
Exit mobile version