search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 02:16
MENU CLOSE

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας για τις 6 Ιουνίου

16.05.2025 22:08
adedy

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας για τις 6 Ιουνίου. Αφορμή η διεξαγωγή της πρότυπης δίκης για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο, που διεξάγεται στο ΣτΕ στις 6 Ιουνίου 2025.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία θα γίνει έξω από το ΣτΕ στις 9:30 π.μ. και προχωρά σε στάση εργασίας από την έναρξη ωραρίου ως τις 11 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη στάση εργασίας εξαιρούνται οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας, που εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και όλοι οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Επίσης, στις 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, το οποίο θα αποφασίσει για τη μετέπειτα δράση και διεκδίκηση του 13ου και του 14ου μισθού.

Διαβάστε επίσης:

Αδιέξοδο στις συνομιλίες: «Μπορούμε να πολεμάμε για πάντα, εσείς για πόσο;» – Η πολεμική γραμμή της Μόσχας, το «όχι» του Κιέβου και η συμφωνία για νέο ραντεβού

Ένα εκατομμύριο Ευρωπαίοι ζητούν από την Κομισιόν να απαγορεύσει τις «θεραπείες μεταστροφής» των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Μακρόν: Οι Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 02:15