search
ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 02:37
MENU CLOSE

Eurovision 2025: Τράβηξε τα βλέμματα η Μάλτα με ένα «μπιτάτο» τραγούδι και την burlesque σκηνική παρουσία (Video)

16.05.2025 00:32
EBU_MALTA
EBU

Η Μάλτα έκανε μια εμφάνιση που αναμφίβολα ξεχώρισε στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2025, το βράδυ της Πέμπτης (15/5). Η Miriana Conte, γνωστή στη χώρα της για τον εκρηκτικό χαρακτήρα και τη σκηνική της παρουσία φάνηκε να κλέβει την βραδιά με το δυνατό… «μπιτάτο» τραγούδι της οποίο είχε έντονα θεατρικά και burlesque κατά κάποιο… τρόπο στοιχεία.

Η σκηνή ανοίγει με τη Miriana να βρίσκεται σε μια γιγαντιαία, ασημένια ντισκόμπαλα. Φορά ένα θεατράλε, ηλιοκαμένο κίτρινο φόρεμα, και μετά οταν πια η μπάλα αρχίζει να περιστρέφεται, αποκαλύπτονται τεράστια κόκκινα χείλη – το πιο χαρακτηριστικό visual της συμμετοχής, ήδη από τις πρόβες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Και τότε το φόρεμα φεύγει, και η Miriana εμφανίζεται με κατακόκκινα animal print ρούχα που παραπέμπουν σε ’90s glam rock αισθητική. Το look της ολοκληρώνεται με φλογερά μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και δυναμικό… attitude.

Η χορογραφία, απόλυτα απελευθερωμένη κινείται οριακά ανάμεσα στο σέξι και το προκλητικό.

Έδειχνε γεμάτη αυτοπεποίθηση και γενικά δεν πήρε άδεια για να … ξεχωρίσει. Είτε άρεσε είτε όχι σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα.

Διαβάστε επίσης:

Klavdia: Συγκίνησε με την εμφάνισή της στην Ελβετία – Εντυπωσιακή η αλλαγή φορέματος στο φινάλε (Video)

Eurovision 2025: Η Klavdia με την «Αστερομάτα» ξεσήκωσε τα πλήθη στον β’ ημιτελικό – Ποια είναι τα φαβορί για τον τελικό

Τον ήχο του κοντραμπάσου και τον τρόπο καταγραφής του, αναλύει μελέτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 01:50