Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος την υπόθεση της σύλληψης του Ivan Greko για την απαγωγή του 24χρονου γιου επιχειρηματία.
Με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν κατηγορηθεί τράπερς για απόπειρα απαγωγής, οπλοκατοχή, κακοποίηση, αρπαγή, ξυλοδαρμό, εμπρησμό κατά περιουσίας, κατά συρροή ληστείες, απόπειρα κλοπής. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια συνέπεια σε αυτά που λένε και κάνουν. Μας τα τραγουδάνε κιόλας».
«Να μη τσουβαλιάζουμε, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια», ανέφερε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.
Διαβάστε επίσης:
Μακρίδης για Καγιά: «Δεν είναι κανένα μεγάλο κεφάλαιο της τηλεόρασης»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.