Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ζάκυνθο προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ταξίδεψαν στο νησί.
Πρόκειται για τρεις συγγενείς (πατέρας, θείος, γιος) αλβανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με το protothema, ως δράστης της δολοφονίας με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο γιος.
Όπως προέκυψε, οι τρεις προσπάθησαν να ληστέψουν την 69χρονη το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου αλλά εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να την μαχαιρώσει και να την τραυματίσει θανάσιμα στον μηρό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες αλλά και οπτικό υλικό, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα τρία άτομα.
Την άτυχη γυναίκα είχε βρει το μοιραίο πρωί ο γιος της χωρίς τις αισθήσεις της στα σκαλοπάτια της εισόδου του σπιτιού της, κοντά στο αυτοκίνητό της.
Ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική ενέργεια καθώς η γυναίκα έφερε τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο στον αριστερά μέσα μηρό, πάνω από το γόνατο, το οποίο προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε λίγα λεπτά.
Διαβάστε επίσης:
Λευκάδα: Σήμερα η κηδεία του 30χρονου στα Τρίκαλα – Πώς έγινε το μοιραίο
Εύβοια: Φωτιά σε σπίτι στα Ψαχνά – Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με εγκαύματα μια 80χρονη
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 27 Μαΐου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.