Λευκάδα: «Έλαμπε ο κόσμος όταν χαμογελούσε, να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας», λέει η μητέρα του Στέφανου
«Να μην βιώσει κανένας γονιός αυτό που περνάω εγώ αυτή τη στιγμή»: η μητέρα του 30χρονου Στέφανου που πήγε στη Λευκάδα για το bachelor party του, σε ένα τριήμερο ξεγνοιασιάς με τους φίλους του και πνίγηκε στην περιοχή Κάθισμα συγκλονίζει μία μέρα μετά την κηδεία του.
«Το παιδί μου ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Είχα τον καλύτερο γιο, δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από το παιδί μου, πραγματικά. Και σαν ήθος, και σαν χαρακτήρας… Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί που έλαμπε όλος ο κόσμος μόλις χαμογελούσε», ανέφερε.
«Ήταν να παντρευτεί το παιδί, ήταν όλα έτοιμα», είπε η μητέρα του Στέφανου και επανέλαβε: «να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας και πείτε τους πόσο πολύ τα αγαπάτε. Εγώ ήμουν τυχερή, τον αγκάλιαζα κάθε μέρα, του έλεγα κάθε μέρα πως τον αγαπάω», είπε.
Την Τρίτη, 27.5.25, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 30χρονο Στέφανο. Η κηδεία του στον ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στο χωριό Σωτήρας Τρικάλων. Την Εξόδιο ακολουθία έκανε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος. Τραγικές φιγούρες η μνηστή του με την οποία θα παντρεύονταν σε τρεις εβδομάδες, καθώς και οι γονείς του θύματος και η αδελφή του. Στην εκκλησία, μοιράστηκαν οι μπομπονιέρες που είχαν φτιαχτεί για τον γάμο που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι.
Διαβάστε επίσης: