Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με πέντε συνολικά τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/5) στην περιοχή της Μάνης.
Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:30 σήμερα στο 45ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης.
Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 18χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε τόσο η 18χρονη οδηγός, όσο και τρία ανήλικα άτομα (15, 16 και 17 ετών) καθώς και ένας ακόμη 18χρονος που επέβαιναν στο όχημα.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο της ΓΑΙΑ αλλά και του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Όλοι τους νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το ΑΤ Καρδαμύλης.
Διαβάστε επίσης:
Την Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τη δήλωση του προσωπικού αριθμού
Καλλιθέα: Το συγκινητικό «αντίο» των συμμαθητών της 7χρονης Αγγελίνας – Αύριο η κηδεία της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.