search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 00:48
MENU CLOSE

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνείται οιαδήποτε συμμετοχή ο Κέλλας, «έχω να πάω εκεί τουλάχιστον 1,5 χρόνο»

04.07.2025 08:57
kellas_new

Διαψεύδει οιαδήποτε συμμετοχή του στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας, το ονόμα του οποίου «έσκασε» μέσα από τη δικογραφία της Ευρωπαϊκης Εισαγγελίας.

Συγκεκριμένα, στον υφυπουργό αναφέρονται σε διάλογό τους ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Κυριάκος Μπαμπασίδης και ο παραιτηθείς γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Στρατάκος.

Γ. ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ: Ο Κέλλας τι ήθελε;

Κ. ΜΠΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: Κάτι ρουσφετάκια

Γ. ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ: Ό,τι να ναι ρε μ@λάκα(;)

Κ. ΜΠΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: Γέλια

Γ. ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ: Δεν μπορεί λέει χωρίς αυτά δεν ζει χωρίς αυτά

Κ. ΜΠΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: Ε, μου έφερε λέει τα κρασιά ο υπουργός είναι για όλους.

Σχολιάζοντας στην ΕΡΤ τον συγκεκριμένο διάλογο, ο Χ. Κέλλας δήλωσε ότι «πιθανότατα δεν αναφέρεται σε μένα (…) Δέκα χρόνια που ήμουν βουλευτής δεν έχω πάει ούτε μπουκαλάκι σε κανέναν πουθενά. Τα περί ρουσφετιών τα λένε τρίτοι.(…) Δεν ζήτησα ρουσφέτι από το ΟΠΕΚΕΠΕ», προσθέτοντας ότι «δεν έχω πάει στον ΟΠΕΚΕΠΕ τουλάχιστον 1,5 χρόνο».

Διαβάστε επίσης

«Έγραψε» η ατάκα του Κουτσούμπα στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πας τις λαχών αρχίδιον»

Σάλος για την συνέντευξη Φειδία-Τατάρ

Πάνος Καμμένος για το 2015: Η Μέρκελ λέει την μισή αλήθεια – Θα αποκαλύψω τα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 00:41