Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εκβιασμό σε βάρος της από δημοσιογράφο και εκδότη τοπικού Μέσου κατήγγειλε η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττα Μακρή.
Ο δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης ιστοσελίδας και ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος συμμετέχει σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής, συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που του είχε παραδώσει η πρώην υφυπουργός μετά από συνεννόηση με την αστυνομία.
Σύμφωνα με το gegonota.news, η σύλληψη έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων καφετέριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζέττα Μακρή δεχόταν το τελευταίο διάστημα έντονες πιέσεις από τον δημοσιογράφο του Βόλου, ο οποίος φέρεται να της ζητούσε το ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να δημοσιεύει αρνητικά σχόλια σε βάρος της.
Ο δημοσιογράφος, που οδηγήθηκε με κατεβασμένο το κεφάλι στην Ασφάλεια Βόλου, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Η βουλευτής έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στην καταγγελία και τη σύλληψη.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κ. Μακρή δήλωσε πως «έκανε αυτό που της έλεγε η συνείδησή της».
«Όλοι γνωστοί είμαστε στον Βόλο. Υπήρχαν κάποια αρνητικά δημοσιεύματα. Έγινε η σχετική κρούση. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι μια πολύ στενάχωρη υπόθεση για εμένα», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.