search
ΔΕΥΤΕΡΑ 11.05.2026 12:03
MENU CLOSE

Περί σουβλατζή και ξυλουργού…

07.07.2025 16:20
giorgos_amyras_new

Με μια ατάκα για σουβλατζήδες και ξυλουργούς θέλησε ο Γιώργος Αμυράς να δείξει πως βλέπει την επικείμενη αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος που αφορά στην ποινική ευθύνη υπουργών. 

Στην κυβέρνηση λένε πως θέλουν να φύγει το φίλτρο των κομμάτων και πως ενδεχόμενη παραπομπή ενός πρώην ή νυν κυβερνητικού μέλους να μην είναι προϊόν απόφασης κοινοβουλευτικών συσχετισμών. 

Ο Γιώργος Αμυράς το είπε με τον δικό του τρόπο, θέλοντας να επιχειρηματολογήσει υπέρ της αλλαγής του Συντάγματος. Μετά τα πυρά που δέχθηκε η πλειοψηφία ότι αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και ότι αμνηστεύουν τις ευθύνες του Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο γαλάζιος βουλευτής είπε: «Θέλουμε ό,τι ισχύει για τον σουβλατζή να ισχύει και για τον βουλευτή και ό,τι ισχύει για τον υπουργό να ισχύει και για τον υπουργό»!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γεωργιάδης τα έκανε μαντάρα: Έμπλεξε στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ την κυβέρνηση Σαμαρά – και τον εαυτό του δηλαδή

Παράξενα πράγματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι πεσμένες σελίδες του site

Η επανεμφάνιση Καρτερού και ο κίνδυνος του… Reunion «Τσιπρικών» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.05.2026 12:02