ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 17:27
MENU CLOSE

Δριμύ κατηγορώ Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα ξέρατε όλα  - Γαλάζια συμμορία ο Οργανισμός

09.07.2025 15:51

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ,  αναφέροντας  ότι «ο πρωθυπουργός ήταν νευρικός σήμερα. Μάλλον πίνει τον φραπέ του σκέτο. Ο φραπές δεν βλάπτει μόνον τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και τα νεύρα του πρωθυπουργού».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε και στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την στάση του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την μήνυση σε 14 βουλευτές της Ν.Δ σημειώνοντας πως η «οφείλαμε να ψηφίσουμε παρών γιατί κανένας αρχηγός δεν μπορεί να βάζει τους βουλευτές του να καταστρατηγήσουν το Σύνταγμα. Γιατί αυτό κάνατε στην προανακριτική».

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Μητσοτάκη: Καταγγέλλει συμφέροντα ότι προσπαθούν να τον ρίξουν – «ΜΜΕ με θέλουν όμηρο, βγάζουν από τη ναφθαλίνη τον παλιό αρχηγό»  

Επιλέγει Τσίπρα για αντίπαλο ο Μητσοτάκης – Αιχμές για μιντιακή στήριξη στο rebranding

Τσίπρας: Με αναφορές σε υποκλοπές, Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ, το μήνυμα για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ινστιτούτου του

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 17:26
Exit mobile version