search
ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 06:54
MENU CLOSE

Μύκονος: Νεκρός 64χρονος Αμερικανός τουρίστας – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε

10.07.2025 10:06
mikonos_nisi
@unsplash

Τραγική τροπή πήραν οι καλοκαιρινές διακοπές ενός 64χρονου Αμερικανού τουρίστα στο νησί της Μυκόνου.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν επιβάτης επαγγελματικού-τουριστικού σκάφους που ήταν αγκυροβολημένο βόρεια της Ρήνειας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου και στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο περισυνέλεξε και μετέφερε τον άνδρα στο λιμάνι της Μυκόνου.

Από εκεί, ο 64χρονος τουρίστας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Ιουλίου

Υποθέσεις Μουρτζούκου – Πισπιρίγκου: Ερωτήματα για τις ευθύνες ιατροδικαστών, που «έβλεπαν» παθολογικούς θανάτους στα παιδιά

Κατασκοπευτικό θρίλερ στην Τανάγρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα ασιατικής καταγωγής που φωτογράφιζαν μαχητικά και εγκαταστάσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 06:54