search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 11:36
MENU CLOSE

Πασχάλης Τερζής: Το σχόλιό του για τις φήμες πως πέθανε

13.07.2025 18:06
terzis-new

Σήμερα, προκάλεσαν αναστάτωση μια σειρά από δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο που ισχυρίζονταν ότι ο Πασχάλης Τερζής έχει πεθάνει. Ωστόσο, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής απολαμβάνει καλή υγεία.

«Καλημέρα σε όλους, είμαι πολύ καλά», δήλωσε ο Πασχάλης Τερζής στο newsit.

Ένα από τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ανέφερε:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο άνθρωπο και μοναδικό καλλιτέχνη, τον Πασχάλη Τερζή. Ο Πασχάλης δεν ήταν απλώς ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με φωνή που άφησε αποτύπωμα σε πολλές γενιές. Ήταν φίλος, συνοδοιπόρος, ένας άνθρωπος με ήθος, σεμνότητα και ψυχή. Τα τραγούδια του προσέφεραν παρηγοριά, χαρά, μνήμη και συντροφιά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Και ο ίδιος, σύμβολο γνησιότητας και αλήθειας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους όσους τον αγάπησαν».

Διαβάστε επίσης:

Δράμα: 18χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα – Επανέλθε μετά από ΚΑΡΠΑ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τήνος: Τζιπ παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε μέσα σε σπίτι

Υπόθεση Μουρτζούκου: «Ορατό το ενδεχόμενο διώξεων και σε άλλα πρόσωπα – Επανεξετάζονται στοιχεία», λέει η δικηγόρος της μητέρας του Παναγιωτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 11:33