search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 05:02
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Τσουβέλας-Χαραλαμπούδη ετοιμάζονται για εκπομπή, με φόρα από το Youtube, τα social media και την stand-up κωμωδία (video)

15.07.2025 14:25
TSOYVELAS_XARALAMPOYDI_1507_1920-1080_new
credit: NDP Photo Agency

Το γκελ που έχουν στο πλατύ κοινό και ιδίως σε νέους, οι επιδραστικοί Αλέξανδρος Τσουβέλας και Έλενα Χαραλαμπούδη, θέλει να αξιοποιήσει, απ’ ότι φαίνεται, ο ΣΚΑΪ για να δημιουργήσει περιεχόμενο εκπομπής κοινωνικής σάτιρας στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής περιόδου.

Οι οξυδερκείς κωμικοί -αν δεν αλλάξει κάτι- αναμένεται να αποτελέσουν δίδυμο -η «χημεία» τους άλλωστε είναι δοκιμασμένη στα κλιπάκια που ανεβάζουν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης-  προκειμένου να στήνουν σκετσάκια με τα οποία θα διακωμωδούν αντιλήψεις, συμπεριφορές, σχέσεις, παρουσιάζοντας τες στην υπερβολή τους, όπως πολύ καλά ξέρουν να σκαρώνουν, δείχνοντας την εξέλιξη των πραγμάτων με συγκριτική παράθεση καταστάσεων ανάμεσα στο σήμερα και στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν.

Εξ ου και ο τίτλος της εκπομπής «Τότε και τώρα», αν στο μεταξύ δεν σημειωθεί διαφοροποίηση σε όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

ΜΜΕ: Το αξιόπιστο ειδησεογραφικό περιεχόμενο αποτελεί ασφαλές περιβάλλον για διαφημίσεις – Έρευνα του CNN

Και συνδρομητική πλατφόρμα από τον μιντιακό όμιλο του Ντόναλντ Τραμπ αλα Netflix

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου τηλεοπτικού Χάρι Πότερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 00:56