search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 20:47
MENU CLOSE

Κεντρική Μακεδονία: 742 παραβάσεις του ΚΟΚ βεβαίωσε η Τροχαία μόνο χθες σε λίγες ώρες

19.07.2025 16:35
troxaia-klisi

Συνολικά 2.063 έλεγχοι οχημάτων πραγματοποιήθηκαν από χθες το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Κεντρική Μακεδονία και βεβαιώθηκαν 742 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι τροχονομικοί έλεγχοι έγιναν σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Για παραβίαση ορίου ταχύτητας βεβαιώθηκαν 252 παραβάσεις, για μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους 88 και για αντικανονικό προσπέρασμα ή αντικανονικούς ελιγμούς 18.

Βεβαιώθηκαν επίσης 12 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 8 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, καθώς και 364 για λοιπές παραβάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Jaecoo 7 SHS: Διένυσε 1.504 χλμ. χωρίς ανεφοδιασμό – Το απαιτητικό road trip των 4 ημερών

Αυτοκίνητο και air-condition: Τα μυστικά για τη χρήση τους στα ταξίδια – Η ιδανική θερμοκρασία και τα ανοιχτά παράθυρα

Τι πρέπει να προσέξουμε στο αυτοκίνητό μας λίγο πριν τις διακοπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 20:47