search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 11:41
MENU CLOSE

«Ανοσία» στις κυρώσεις, λέει πως έχει η Μόσχα μετά την 10ημερη προθεσμία Τραμπ στον Πούτιν για την Ουκρανία

30.07.2025 16:16
putin_trump_050525

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Μόσχα, αλλά η Ρωσία έχει αποκτήσει ανοσία σε τέτοιου είδους μέτρα από τα οποία έχει μακρά εμπειρία.

Ο πρόεδρος Τραμπ είχε δηλώσει την Τρίτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αρχίσουν να επιβάλλουν δασμούς και άλλα μέτρα στη Ρωσία σε δέκα ημέρες ένα η Μόσχα δεν σημειώσει πρόοδο προς την κατεύθυνση του τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, που συνεχίζεται τρεισήμισι και πλέον χρόνια.

Έχουμε ζήσει υπό το βάρος πολλών κυρώσεων για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα , η οικονομία μας λειτουργεί υπό πολλούς περιορισμούς» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Στο μεταξύ , φυσικά, έχουμε αναπτύξει μια συγκεκριμένη ανοσία στο θέμα αυτό και συνεχίζουμε να σημειώνουμε όλες τις δηλώσεις που έρχονται από τον Τραμπ και άλλους διεθνείς εκπροσώπους για το θέμα αυτό» δήλωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 8,8 Ρίχτερ: Το τσουνάμι «χτύπησε» από Ρωσία και Ιαπωνία μέχρι Χαβάη και Καλιφόρνια – Έληξε ο συναγερμός

Κίνα: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τη Σαγκάη λόγω τροπικής καταιγίδας (video)

Βενετία: «Σύγκρουση» για το τέλος εισόδου στην πόλη – Πρόταση για αύξηση έως… 1000%

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 11:41