Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο κάνουν τις τελευταίες ώρες Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά, με το ζευγάρι να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί και εξοχικό σπίτι.
Η δημοσιογράφος, την προηγούμενη βδομάδα αποχαιρέτησε προσωρινά την εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», προκειμένου να περάσει την άδειά της με τον σύντροφό της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται εδώ και καιρό στο νησί, κάνοντας συχνές «αποδράσεις» με το σκάφος του, πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις για το «Πρωινό».
Οι δυο τους εξερευνούν τις ομορφιές του νησιού, ενώ πραγματοποιούν στάσεις σε κοντινά νησιά, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στο Αιγαίο.
Πλάνα από τις διακοπές του ζευγαριού στην Τήνο προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού».
Διαβάστε επίσης:
Σάρον Στόουν: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί δεν «έκοψε» την επίμαχη σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο»
Diddy: Απορρίφθηκε η αίτηση για αποφυλάκιση λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.