search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 05:57
MENU CLOSE

Αναστάτωση από επεισόδιο σε σταθμό του Μετρό: Άνδρας αραβικής καταγωγής επιτέθηκε σε Γερμανό και συνελήφθη

06.08.2025 19:59
metro_grammi3-1536×864

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Μετρό της Αθήνας καθώς άνδρας αραβικής καταγωγής επιτέθηκε σε Γερμανό τουρίστα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώτος δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και επιτέθηκε στον άλλον άνδρα χωρίς προφανή λόγο.

Το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο συρμός του Μετρό για να επέμβει η αστυνομία. Ο Γερμανός τουρίστας δεν έκανε μήνυση και συνέχισε την πορεία του προς το αεροδρόμιο γιατί θα έχανε την πτήση του.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Χαλανδρίου.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

Μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών υπέβαλε η ΣΤΑ.ΣΥ κατά αλλοδαπού άνδρα, που προσήγαγε σήμερα απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ, σε συνεργασία με τον συντονιστή του σχεδίου Αριάδνη.

Ο εν λόγω άνδρας εμπλέκεται σε περιστατικό συμπλοκής μεταξύ επιβατών εντός συρμού στις 16:41, γεγονός που προκάλεσε την ακινητοποίηση του εν λόγω αεροδρομιακού συρμού στον σταθμό «Νομισματοκοπείο» επί 24 λεπτά. Το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις και συνακόλουθα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που μετακινούνταν την ώρα εκείνη σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο γιατρός της κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Φωτιά σε όχημα στον Κηφισό – Κίνηση στο ύψος του Ρέντη

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 32χρονη – Επιμένει ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν το παράτησε στην παραλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 05:57