search
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.08.2025 03:22
MENU CLOSE

Μάνδρα: Ληστές έδεσαν και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη αρτοποιείου – Πήραν τη λεία τους κι έφυγαν

06.08.2025 09:45
listis

Δύσκολες ώρες τα ξημερώματα της Τετάρτης για έναν ιδιοκτήτη αρτοποιείου στη Μάνδρα Αττικής που έπεσε θύμα άγριας ληστείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου στις Αρχές, δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες full face, τον ακινητοποίησαν, του έδεσαν τα χέρια με χειροπέδες και τον χτύπησαν.

Κατόπιν, πήραν δύο πιστωτικές κάρτες και 600 ευρώ από το ταμείο και ανέβηκαν, μέσω εσωτερικής σκάλας στον πρώτο όροφο, στο σπίτι του θύματος.

Άρπαξαν κοσμήματα και διέφυγαν.

Τον ιδιοκτήτη απελευθέρωσε από την καρέκλα όπου τον είχαν αφήσει δεμένο, υπάλληλος του αρτοποιείου.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Νικόλαος: Ισραηλινός τραμπούκος τα έκανε «γυαλιά καρφιά» για πανό υπέρ της Παλαιστίνης – Ελεύθερο τον άφησε ο εισαγγελέας

Nέα Στύρα: Το υπουργείο Ναυτιλίας στέλνει στον εισαγγελέα την πλοιοκτήτρια εταιρεία του φέρι μποτ που έπεσε στην ξέρα

Ρόδος: 35χρονη τουρίστρια από τη Νορβηγία κατήγγειλε βιασμό σε τουαλέτα νυχτερινού κέντρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.08.2025 03:17