Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η ρωσική εταιρεία παραγωγής κονιάκ ZAO Novokubanskoe υπέβαλε αίτηση για την καταχώριση των εμπορικών σημάτων «Λένιν» και «Στάλιν», με την οποία θα είναι δυνατή η πώληση διαφόρων ειδών αλκοολούχων ποτών.
Σύμφωνα με την gazeta.ru, με αυτά τα εμπορικά σήματα θα μπορούν να πωλούνται απεριτίφ, μπράντι, κρασιά, ουίσκι, βότκα, τζιν, λικέρ και άλλα ποτά.
Η εταιρεία λειτουργεί από το 1994. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2024, τα έσοδά της ανήλθαν σε 350 εκατομμύρια ρούβλια, ενώ τα καθαρά κέρδη σε 37 εκατομμύρια ρούβλια. Η εταιρεία είναι ένας από τους παλαιότερους παραγωγούς κονιάκ στη Ρωσία. Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1943 και από το 1965 ηγείται της «ιστορίας του κονιάκ».
Νωρίτερα στη Ρωσία θέλησαν να καταχωρήσουν το εμπορικό σήμα για μπύρα και λουκάνικα… «Συνάντηση στην Αλάσκα».
Διαβάστε επίσης:
Έφοδος του FBI στο σπίτι πρώην συμβούλου του Τραμπ
Γάζα: Και επισήμως λιμός, λέει οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών – Για «ψεύδη» μιλάει (πάλι) το Ισραήλ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.