ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 02:53
MENU CLOSE

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία μετά από 3 ώρες

07.09.2025 10:45

Έπειτα από τρεις ώρες αποκαταστάθηκε η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης και πλέον τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

«Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία που προκλήθηκε στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού και ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια στο μετρό Θεσσαλονίκης σταμάτησαν στις 6:30 το πρωί για τεχνικούς λόγους μετά από ένα ανησυχητικό σήμα στο Κέντρο Ελέγχου πληροφοριών.

Στο σημείο έσπευσε και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, για να ενημερωθεί για το τεχνικό ζήτημα. Η γραμμή επανήλθε σε πλήρη λειτουργία στις 10:00.

Διαβάστε επίσης:

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο στη Γάζα, για την Παλαιστίνη – Εκδηλώσεις και παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στην Ερμούπολη

Μετρό: Τέλη του 2029 ολοκληρώνεται η γραμμή 4 – Πού βρίσκονται τώρα η «Νίκη» και η «Αθηνά»

Σχολεία: Τι αλλαγές φέρνει το πρώτο κουδούνι τη νέα σχολική χρονιά – Η διδακτέα ύλη, το πολλαπλό βιβλίο και οι …λαχανόκηποι

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.10.2025 01:37
Exit mobile version