Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Περίπου 60.000 θεατές κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο, το βράδυ της Τετάρτης (17/9), προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία – αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την απώλεια του «Σερ του ελληνικού τραγουδιού».

Γνωστοί καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, ερμηνεύοντας εμβληματικά τραγούδια που είχε «σφραγίσει» με τη φωνή του ο αείμνηστος τραγουδιστής και συνθέτης.

Μεταξύ αυτών, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Πέτρος Γαϊτάνος.




Τη σκηνοθεσία, καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση της συναυλίας είχε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε επίσης:
Μαρία Κάλλας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της από το 1961 στο κέντρο της Αθήνας (Photo)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.