search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 08:58
MENU CLOSE

Μαζωνάκης από την παραλία: «Κάντε καμιά βουτιά κι αφήστε τις μαλ…ιες»

20.09.2025 18:52
mazonakis1

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την επίσκεψή του σε παραλία, ενώ ευχήθηκε σε όλους “καλό Σαββατοκύριακο”.

«Εγώ λέω να ‘ρθειτε να κάνετε καμιά βουτιά κι αφήστε τις μ@λ@κίες. Hello! Καλό ΣΚ παιδιά», λέει στο story του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, το μεσημέρι Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν θα παραστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Weekend Live» του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής Δημήτρης Πανόπουλος εξήγησε ότι αυτή η απόφαση αντανακλά την επιθυμία του Μαζωνάκη να αποφύγει περαιτέρω δημόσιες εμφανίσεις και να μη δώσει συνέχεια στις δηλώσεις του.

Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την έντονη αντίδραση του καλλιτέχνη στην αποκάλυψη της κατάθεσης της μικρότερης αδελφής του, Μαρίας, γεγονός που έχει επιδεινώσει την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: «Παίρνεις μία δικαίωση… γιατί έχω περάσει κι από δύσκολα»

Εριέττα Κούρκουλου για τις δυσκολίες μετά τη γέννα: «O Λέων μπήκε σε μονάδα εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων» (Video)

Συρίγος για Μαζωνάκη: «Αυτή η υπόθεση βρωμάει υποκρισία – Έκαναν τη ζωή του κουρελόπανο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 08:57