ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 23:22
MENU CLOSE

Λάρισα: Από πνευμοθώρακα πέθανε ο 53χρονος χρυσοθήρας - Αύριο η κηδεία του

01.10.2025 17:17

Από πνευμοθώρακα φαίνεται πως πέθανε ο 53χρονος, που εγκλωβίστηκε σε σπηλιά στους Γόννους, Λάρισας, στην προσπάθεια του να εντοπίσει λίρες. 

Photo: www.taxydromos.gr

Το χρονικό

Ο 53χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα επιχειρούσαν να εντοπίσουν λίρες, όταν χτύπησε και παγιδεύτηκε στη σπηλιά.

Φίλος του παρέμεινε στο σημείο και ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν από το σημείο και αναζητούνται από τις Αρχές.

Αύριο η κηδεία του

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στον Βόλο, όπου και εργάζονταν σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική περιοχή. Ήταν εργένης και οι γονείς του έχουν αποβιώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη (2/10), στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πτελεού. Η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30 π.μ.

Διαβάστε επίσης

«Κανονικότητα δεν είναι η σκλαβιά – Καμιά θυσία για τα αφεντικά»: Μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου (photos)

Λάρισα: Ποιός ήταν ο 53χρονος που έχασε τη ζωή του ψάχνοντας λίρες σε σπηλιά

O Κοκλώνης αρνείται την εμπλοκή του στο κύκλωμα με τις επιστροφές ΦΠΑ: «Δεν έχω κληθεί να δώσω εξηγήσεις»

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 23:21
Exit mobile version