search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 17:32
MENU CLOSE

Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής: Εκτός βάθρου στους κρίκους ο Πετρούνιας, κατέκτησε την 5η θέση (video)

24.10.2025 13:51
petrounias-krikoi

Δεν κατάφερε αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας να ανέβει σε βάθρο μεγάλης διοργάνωσης.

Ο «άρχοντας των κρίκων» έμεινε στην 5η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στην Ινδονησία, καθώς του στοίχησε ένα μικρό λάθος στην έξοδό του από το όργανο.

Βαθμολογήθηκε με 14.300 βαθμούς, με τον Ντόνελ Γουίτενμπεργκ από τις ΗΠΑ να κατακτά το χρυσό με βαθμολογία 14.700. Το αργυρό πήγε στον Τούρκο Αντέμ Ασίλ με 14.566 βαθμολογία και το χάλκινο στον Κινέζο Σινγκγιού Λαν με 14.500.

Διαβάστε επίσης:

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ράφα Μπενίτεθ!

Στημένα παιχνίδια στο NBA: Πώς ξεσκεπάστηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο παράνομου τζόγου στις ΗΠΑ – Η συνεργασία μαφίας και παικτών

Σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού αγώνων στο NBA: Ρόζιερ και Μπίλαπς στο δικαστήριο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους με τη μαφία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2025 17:31