Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Περιπετειώδης ήταν η έξοδος του Μάκη Βορίδη σε εστιατόριο, το βράδυ του Σαββάτου, στην Κρήτη.
Ο πρώην υπουργός είχε πάει για φαγητό με την οικογένειά του και φίλους του, στο Ηράκλειο, όταν άγνωστοι συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό και άρχισαν να του πετούν αυγά, να τον βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Σύμφωνα με το neakriti, κάποιοι θαμώνες προσπάθησαν διακριτικά να τους αποτρέψουν, ενώ άλλοι διαμαρτυρήθηκαν στον Μάκη Βορίδη λέγοντάς του: «Δεν μπορείς να έρχεσαι εδώ με τέτοιο κλίμα, χωρίς μέτρα ασφαλείας και να κινδυνεύουμε και οι υπόλοιποι θαμώνες».

Ο Μάκης Βορίδης και η παρέα του φυγαδεύτηκαν στο υπόγειο παρακείμενου εστιατορίου μέχρι να φτάσουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να τους απομακρύνουν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ένα μικρό παιδί άλλης παρέας που ήταν στο κατάστημα φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: …Καλοκαιράκι με 28άρια και τοπικές βροχές – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή δύο ακόμα κατηγορούμενοι – Τέσσερις πλέον οι προφυλακίσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεύτερη προφυλάκιση για την υπόθεση – Υπό κράτηση 53χρονη, κατηγορούμενες και οι κόρες της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.