search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.11.2025 01:55
MENU CLOSE

Ξανά διψήφια τηλεθέαση κατάφερε ο «Άγιος έρωτας» την Πέμπτη (30/10)

31.10.2025 18:27
INNER-AGIOS_1 (1)
credit: Alpha

Για μια ακόμη φορά ο «Άγιος έρωτας» έστειλε τον δείκτη τηλεθέασης της Nielsen πάνω από το 10%, δεύτερη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεύτερη στις επιλογές των τηλεθεατών διακρίθηκε η σειρά «Να μ΄αγαπάς», εμφανίζοντας τάση εδραίωσης στη συγκεκριμένη θέση, με την «Γη της ελιάς» στο τρίτο σκαλοπάτι της βραχείας λίστας της Nielsen.

Το καρέ των δημοφιλέστερων εκπομπών της ημέρας συμπληρώθηκε από την δραματική σειρά εποχής «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» με αποτέλεσμα το 75% της πρώτης τετράδας να αποτελείται από προτάσεις μυθοπλασίας του Alpha.

Στη μέση της 10άδας βρέθηκε ο «Τροχός της τύχης» και έκτη σε σειρά προτιμήσεων ήταν η κωμωδία «ΗΟΤΕΛ ΕΛVIRA».

Στις τρεις από τέσσερις άλλες θέσεις του TOP 10 της ημέρας πλασαρίστηκαν τρία ακόμη τηλεπαιχνίδια και συνολικά η τυπολογία τους κατέλαβε το 40% των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης.

Πρώτο της τυπολογίας του, στην ένατη θέση του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου, ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, παίρνοντας καλή «πάσα» τηλεθέασης από το «The chase».

Διαβάσε επίσης:

MEGA STORIES: Η συζήτηση για το θέμα ταμπού της ευθανασίας είχε «ρεύμα» αν και σε δύσκολη ώρα μετάδοσης

Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα από την εκπομπή «Χορεύοντας στο ρυθμό του Σουίνγκ» του ΕΡΤNews Radio105,8

Πιο μεγάλο το κομμάτι τηλεθέασης του Alpha την Πέμπτη (30/10)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.11.2025 01:30