search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 09:24
MENU CLOSE

Γάζα: Ακόμα 15 πτώματα Παλαιστινίων κρατουμένων παρέδωσε το Ισραήλ

05.11.2025 14:13
gaza_new

Το νοσοκομείο Νάσερ, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέλαβε τις σορούς 15 Παλαιστίνιων κρατουμένων στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης πυρός με το Ισραήλ.

«Η 10η σειρά με λείψανα Παλαιστίνιων μαρτύρων, δηλαδή 15 μάρτυρες», έφθασε «στο πλαίσιο της ανταλλαγής λειψάνων μεταξύ της παλαιστινιακής πλευράς και της ισραηλινής κατοχής», δήλωσε το νοσοκομείο, διευκρινίζοντας ότι 285 σοροί έχουν παραληφθεί στη Λωρίδα της Γάζας από τότε που τέθηκε σε ισχύ η κατάπαυση πυρός στις 10 Οκτωβρίου.

Από τους 28 νεκρούς ομήρους που συμφώνησε η Χαμάς να επιστρέψει στο Ισραήλ στο πλαίσιο της συμφωνίας, έχουν παραδοθεί έως τώρα 21 σοροί.

Διαβάστε επίσης:

Ζοχράν Μαμντάνι: Τα μεγάλα στοιχήματα και οι μεγαλές προκλήσεις του «σοσιαλιστή» δημάρχου της Νέας Υόρκης

Gopichand Hinduja: Πέθανε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας – Η «αυτοκρατορία» και η αμύθητη περιουσία του

Το Βατικανό υποβαθμίζει τον ρόλο της Παναγίας και προκαλεί θύελλα: «Δεν είναι συλλυτρώτρια, μόνο ο Ιησούς έσωσε τον κόσμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 09:24