ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.2025 17:26
MENU CLOSE

«Τουρισμός για όλους 2025»: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για τη χαμηλή περίοδο

19.11.2025 13:43

Τον οριστικό πίνακα δικαιούχων χαμηλής περιόδου του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2025», όπως διαμορφώθηκε μετά την ανακατανομή των αδιάθετων ποσών της υψηλής περιόδου, ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/11) το υπουργείο Τουρισμού.

Οι νέοι κληρωθέντες δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση μέσω της αίτησής τους στην πλατφόρμα του προγράμματος και στη συνέχεια προσωπική ειδοποίηση για τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία επικοινωνίας που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησης.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του πιστωτικού ιδρύματος που έχουν επιλέξει. Η ψηφιακή κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025, όπως μίa απλή χρεωστική κάρτα για τη διαμονή σε κατάλυμα της επιλογής τους, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία και γεωγραφικό περιορισμό.

Ο συνολικός αριθμός των νέων δικαιούχων είναι 13.983, αριθμός που αντιστοιχεί σε 4.549.200 ευρώ.

Περιπτώσεις Ατόμων με Αναπηρία που συμπεριλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες δικαιούχων χαμηλής και υψηλής περιόδου (κληρωθείσες αιτήσεις), αλλά στην παρούσα φάση τους χορηγείται μειωμένο ποσό ενίσχυσης, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους σε επίσημα ηλεκτρονικά μητρώα, θα λάβουν ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισαν κατά την αίτησή τους με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την επαλήθευση των δηλωθέντων στοιχείων και την πίστωση του επιπλέον ποσού ενίσχυσης που δικαιούνται ανάλογα με την ομάδα που ανήκουν και την περίοδο που έχουν επιλέξει.

Για επιπλέον πληροφορίες-διευκρινίσεις, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης κοινού 210-2150231, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism4all2025@ktpae.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός για το λαβύρινθο του συνταξιοδοτικού: Πώς θα βρείτε τα ένσημα που λείπουν πριν από το 2002

Θεοδωρικάκος: Ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο αναπτυξιακό κόμβο στα Nαυπηγεία Ελευσίνας – Έρχονται νέες υποδομές και θέσεις εργασίας

Black Friday: Από τις ουρές στα καταστήματα στο αόρατο ψηφιακό οικοσύστημα η… γιορτή της κατανάλωσης

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.11.2025 17:24
Exit mobile version