search
ΠΕΜΠΤΗ 27.11.2025 14:26
MENU CLOSE

Ο «Χασάπης» εμφανίστηκε σε σύσκεψη αγροτών – Κάθισε στη… γαλαρία 

27.11.2025 12:33
xaapis new

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το μεγάλο σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Ανδρέας Στρατάκης, γνωστός και ως “Χασάπης” από την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, και έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη των αγροτοκτηνοτρόφων στα γραφεία της ΕΑΣΗ!

Όσοι τον είδαν, εξεπλάγησαν, είναι η αλήθεια, καθώς δεν τους έχει συνηθίσει τελευταία- όπως έλεγαν- να παρευρίσκεται στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται.

Ο ίδιος, πάντως, έκατσε… γαλαρία, ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητος!

Διαβάστε επίσης

Ο διάλογος Σεμερτζίδου-Αποστολάκη για το Τζόκερ: «Μπορεί να το κέρδισε ο σύντροφος μου, αλλά δεν είμαι μαζί του για τα λεφτά»

Αρχίζει τα τραπεζώματα σε βουλευτές ο Μητσοτάκης

Η απάντηση της Χριστίνας Ψυχάρη για τη συνάντηση του εκδότη με τον Τσίπρα στο διαμέρισμα της … γάτας Ιμαλαίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 27.11.2025 14:25