search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.12.2025 15:37
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Byron: «Τους πήρε και τους σήκωσε» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Ριπές 10 μποφόρ σάρωσαν την πόλη (photos)

05.12.2025 09:09
agios_nikolaos_new

Με θυελλώδεις ανέμους σφυροκόπησε η κακοκαιρία Byron το παραλιακό μέτωπο της πόλης του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα.

Γύρω στις τρεις το πρωί της Παρασκευής (5/12), ριπές ανέμου έντασης 10 μποφόρ σάρωσαν την πόλη και ειδικά όλο το θαλάσσιο μέτωπο όπου βρίσκονται τα καφέ και τα περισσότερα καταστήματα εστίασης με αποτέλεσμα να σπάσουν ομπρέλες και γλάστρες να πέσουν μέσα στη θάλασσα καρέκλες.

Από τη μανία των ανέμων δεν γλύτωσε ούτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, το οποίο είχε εγκατασταθεί στη λίμνη και αύριο (6/12) είναι προγραμματισμένη η γιορτή όπου θα φωταγωγηθεί.

Ζημιές προκλήθηκαν και στον ελαιόκαρπο στον κάμπο της Κριτσάς στην Ελούντα και τα γύρω χωριά, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Οι λίγες ελιές που είχαν τα δέντρα λόγω της ανομβρίας φέτος έπεσαν και αυτές, αναφέρουν αγρότες στην ΕΡΤ.

Τέλος σε μεγάλο μέρος του ορεινού και νότιου επαρχιακού δικτύου έχει κατολισθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Byron»: Ουρές χιλιομέτρων και εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αθηνών Κορίνθου – Άνοιξε η μία λωρίδα στα διόδια Ελευσίνας (Videos)

Κακοκαιρία Byron: Ο Κολυδάς εξηγεί γιατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια μετά από έντονη βροχόπτωση (Photo/Video)

Χίος: Έσωσαν μητέρα και γιο από το φλεγόμενο σπίτι τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.12.2025 15:37