Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυνατότητα… πρώτου καναπέ πίστα προσφέρει από την άνεση και την ενδυματολογική χαλαρότητα του σπιτιού το «The Voice of Greece», το οποίο ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το Σάββατο, ημέρα που παίρνει το… ρεπό η τυπολογία των σειρών ελληνικής μυθοπλασίας σε συνέχειες νέας εσοδείας. Το γενικότερο είδος προγράμματος εκπροσωπήθηκε από σε επανάληψη επεισόδια της σειράς «Το σόι σου».
Έτσι βρήκαν χώρο και ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις του ημερήσιου Top 10 της Nielsen τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Την Κυριακή τα τηλεοπτικά γούστα δεν άλλαξαν. Πρώτευσε η σειρά «Μια νύχτα μόνο», με το «The Voice of Greece», ναι μεν δεύτερη επιλογή, αλλά με σημαντική διαφορά δυναμικότητας.

Διαβάστε επίσης:
«Αχτύπητος» και αυτή την Παρασκευή (19/12) ήταν ο Alpha σε τηλεθέαση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.