Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -14 βαθμών Κελσίου έφερε το κύμα ψύχους, που πλήττει τη χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης που είχα κάνει πρόγνωση για χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα στην Αττική χαρακτήρισε σήμερα το φαινόμενο «πολική φωτοβολίδα» που θα περάσει σύντομα ακόμα κι αν είναι τοπικά ισχυρό.
Σύμφωνα με την νεότερη πρόγνωση του μετεωρολόγου είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στο βόρειο βορειοανατολικό Αιγαίο, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Από την πλευρά του μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σχολίασε όλο νόημα την αλλάγη στην πρόγνωση του συναδέλφου του. «Η πολική φωτοβολίδα εξελίσσεται σε… στρακαστρούκα» , έγραψε.
Διαβάστε επίσης
Στα λευκά η Πάρνηθα – Το έστρωσε σε Μπάφι και Φλαμπούρι (photos/video)
Kαιρός: Περιμένοντας τα… χιόνια στην Αττική – Πού έδειξε το θερμόμετρο -15 βαθμούς Κελσίου
Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.