search
ΤΕΤΑΡΤΗ 11.02.2026 00:55
MENU CLOSE

Γκιλφόιλ για τις πρώτες 100 μέρες στην Αθήνα: Φέραμε τη συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας σε ιστορικά νέα ύψη

10.02.2026 22:48
kimberly

Στις πρώτες της 100 ημέρες στην Ελλάδα αναφέρθηκε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, σε ανάρτησή της Χ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, η κ. Γκιλφόιλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, και αναφέρθηκε στους Έλληνες, που, όπως είπε, την υποδέχτηκαν με θέρμη.

«Για τις πρώτες 100 ημέρες μου στην Ελλάδα κινηθήκαμε με ταχύτητα και με ξεκάθαρο σκοπό, ανεβάζοντας τη στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Ελλάδας σε ιστορικά υψηλά επίπεδα», σημείωσε στο σχετικό clip η Αμερικανίδα πρέσβης.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «ρεκόρ» αναφορικά με το Συμβούλιο του P-TEC, ενώ στάθηκε και στην παρουσία της Exxon Mobil στην Ελλάδα.

«Υπό την ηγεσία του προέδρου Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεγάλους στόχους και τους υλοποιούμε. Στις πρώτες 100 ημέρες μου στην Ελλάδα, έχουμε φέρει τη συνεργασία Ηνωμένων Πολιτειών-Ελλάδας σε ιστορικά νέα ύψη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Διαβάστε επίσης:

Real Polls: Πέντε κόμματα για τη 2η θέση – Δεν εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Κεραμέως για σκάνδαλο Παναγόπουλου: Άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά το φυσικό πρόσωπο

Στην Άγκυρα την Τετάρτη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Τον προσκάλεσε ο Ερντογάν στο δείπνο με τον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.02.2026 00:45