search
ΣΑΒΒΑΤΟ 21.02.2026 17:24
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκίνηση για το τριετές μνημόσυνο της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης Πλακιά

21.02.2026 15:43
tempi

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Καστράκι το τριετές μνημόσυνο για τα τρία κορίτσια που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Το μνημόσυνο για τη Χρύσα, την Αναστασία και τη Θώμη Πλακιά τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, με την παρουσία των γονέων, των αδελφών, συγγενών, φίλων και πλήθους κόσμου, που θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων για το πένθος τους και τον αγώνα τους για δικαίωση.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στον ναό για να στηρίξουν τις οικογένειες του Δημήτρη και του Νίκου Πλακιά που έχασαν τα τρία κορίτσια στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε ακόμα 54 ανθρώπους.

Η οικογένεια Πλακιά, σύμφωνα με το kalabakacity.gr, έχει απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για συγκέντρωση το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις 20:00 το βράδυ, στον χώρο του ΟΣΕ στην πόλη.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρούς στο κέντρο της πόλης – Σοβαρά τραυματισμένος ο ένας (Photos)

Αίγιο: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 15χρονο και τρεις 16χρονους – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Φρίκη στην Κυψέλη: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και βίασε ΑμεΑ – Η μητέρα τον κυνήγησε με μαχαίρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.02.2026 17:24