Πεδίο μάχης το Βελιγράδι: Άγρια επεισόδια πριν το Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν (Video)
Το Βελιγράδι ζει ακόμη μία μέρα έντασης, καθώς λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια σε διάφορα σημεία της πόλης. Οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, αφού ομάδες οπαδών των δύο συλλόγων συγκρούστηκαν σε δρόμους, πλατείες και καταστήματα, μετατρέποντας το κέντρο σε σκηνικό χάους.
22.02.2026🇷🇸FK Crvena Zvezda – FK Partizan Beograd, Fight Delije and Grobari before match, click here for live report: https://t.co/U7piAV4l7L
— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) February 22, 2026
All in one place. Tap to download.
🔗 https://t.co/FXnrFRp1rX pic.twitter.com/ZME50Yb11o
Παρότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τραυματισμοί, οι ζημιές σε καταστήματα και δημόσιους χώρους είναι σημαντικές. Η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη και ο φόβος νέων επεισοδίων πριν ή μετά το ντέρμπι είναι διάχυτος σε ολόκληρη την πόλη.
Διαβάστε επίσης:
Συγκλονίζει η Ζιζέλ Πελικό: «Ήταν αγαπητός από όλους, αυτό είναι που το κάνει τόσο τρομακτικό»