search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 11:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: 19χρονος κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από δύο εργαζόμενους κατά τη διάρκεια μασάζ

27.03.2026 10:01
peripoliko new

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια μασάζ σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 19χρονος άνδρας από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια συνεδρίας με δύο εργαζόμενους του κέντρου αισθητικής, ηλικίας 41 και 38 ετών.

Οι πράξεις τους, όπως κατήγγειλε, προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο εργαζόμενων και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Ηλεία: Με κατάγματα στα πόδια και εγκαύματα νοσηλεύεται μωρό 10 μηνών – Έρευνα της ΕΛΑΣ για πιθανή κακοποίηση

Περιστέρι: Eπαγγελματικό βαν κάηκε ολοσχερώς μετά από αναζωπύρωση – Έρευνες για εμπρησμό (video)

Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στην τεχνητή λίμνη στη Χαλκιδική – Ανήκουν σε 2 άτομα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.03.2026 11:44